Peter Dirne is vanaf 1 mei 2013 de eigenaar van deze prachtige Keurslagerij. Peter heeft de Slagersvakopleiding in Helmond gevolgd en heeft tijdens zijn studie onder andere stage gelopen bij Keurslagerij Van Tuijl aan het Hemelrijken in Eindhoven. Hier leerde hij het ambachtelijke vak nog beter kennen. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als chefslager in verschillende supermarkten, is hij nu de trotse eigenaar.
Hij runt de Keurslagerij met zijn vakmanschap, zijn kennis en zijn passie voor de slagerij. U kunt rekenen op de vertrouwde kwaliteit van het team van vaste medewerkers.
"Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten. Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel".